Yllytyshulluus ja yhdessä tekemisen riemu

Alkukesän päivänä kaksi työkaveria pyrki puheilleni. He olivat varanneet kalenteristani oikein ajan ”vakavaa asiaa varten”. Tavoitteena oli houkutella minut Turvan kirkkovenejoukkueeseen vahvistamaan miehistöä.

Vahvistus olenkin, jos vyötärönmitalla mitataan. Epäilin kovasti omaa kykyäni riuhtoa airoissa enemmän kuin mitä tuotan lisäpainoa veneen kyydissä. Saivat minut kuitenkin ylipuhuttua ja niinpä löysin itseni ensin harjoituksista ja kauniina kesälauantaina (taisi olla toinen tänä kesänä) Hatanpään rannasta muiden kirkkovenesoutajien kanssa. Pirkan Soutu kutsui Tampereen ja Nokian vesille.

Pyhäjärvi näytti parhaat puolensa. Aurinko paistoi eikä tuulikaan painanut vettä paattiin. Neljäntoista muun turvalaisen kanssa kiskoimme perämiehen komennossa hieman reilut kolme tuntia kädet rakoilla ja peppu puuduksissa. Mutta parasta oli yhdessä tekemisen riemu. Missä muualla olisimme hymyssä suin viettäneet niin pienessä tilassa niin hyvillä mielin aikaa? Missä muualla niin eri tehtävissä olevat työkaverit ovat niin tasa-arvoisessa asemassa? Tunsin voittaneeni itseni, kun uskalsin lähteä ponnistukseen, jota en ollut aikaisemmin edes ajatellut tekeväni.

Yhdessä tekeminen yhdistää taatusti enemmän kuin pelkkä puhuminen. Suosittelen, että kokeilette eri porukoissa yhteistä tekemistä. Olkoon se sitten urheilua, kulttuuria tai mitä muuta tahansa, jokainen saattaa löytää niin itsestään kuin toisistaankin aivan uusia piirteitä.
Onneksi Pirkan Hiihtoa ei järjestetä ”tandem-suksilla”. Yksin en kuitenkaan ladulle lähde… Ehkä.

Yhdessä tekemisen riemua toivotellen,

Minna Metsälä
toimitusjohtaja

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s