Tärkeä jäsenetu

Turva on monessa mielessä pieni vakuutusyhtiö. Mutta ammattiliittojen jäsenvakuutusten tuottajana Turva on suorastaan jättiläinen; yli 600 000 palkansaajaa on vakuutettuna Turvassa ammattiliittojäsenyytensä kautta. Kyseisellä markkinalla Turva on toiseksi suurin toimija.

Ammattiliitot ovat ottaneet jäsenilleen monenlaisia vakuutuksia, kuten oikeusturva- ja vastuuvakuutuksia, tapaturmavakuutuksia ja matkavakuutuksia. Tyypillisin tuote on kuitenkin matkustajavakuutus, joka korvaa sairauden tai tapaturman aiheuttamia kuluja vapaa-ajan matkoilla.

Ammattiliiton jäsenelle vakuutus tulee jäsenyyden myötä jäsenetuna. Siksi se saattaa tuntua ”ilmaiselta”, vaikka ammattiliitto toki maksaa vakuutuksen jäsenmaksuista kertyvistä varoista. Joskus saattaa käydä niinkin, että tätä arvokasta jäsenetua ei huomata arvostaa. Sillä kyseessä on aivan täysmittainen matkustajavakuutus, joka korvaa asiakkaan pahojakin vahinkoja.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa sattuvan vakavan tapaturman hoito- ja matkustuskulut saattavat nousta useisiin satoihin tuhansiin euroihin. Jalan katkeamisesta Keski-Euroopan Alpeilla saattaa selvitä alle kymppitonnilla, mutta olisi siinäkin yksittäisille ihmiselle maksamista. Kanariansaarilta pääsee lentämään ambulanssilennolla kotiin tavallisen käytetyn perheauton hinnalla, mutta paluu Thaimaasta maksaakin jo uuden auton hinnan.

Edellä kuvattujen esimerkkien valossa me kaikki varmasti ymmärrämme, että matkalle kannattaa ottaa hyvä vakuutus! Jos sellainen ei kuulu oma ammattiliittosi jäsenetuihin, saat vakuutuksen helposti myös suoraan Turvasta.

Janne Mäkinen
palvelujohtaja

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Tärkeä jäsenetu

  1. Jonne V sanoo:

    Alennukset ei ole kokototuus, kun lähtöhinnat vakuutuksissa vaihtelevat yhtiöittäin. Turva toimii yhtä markkinaehtoisesti ja ”kylmän” kaupallisesti kuin muutkin yhtiöt. Ainoa kilpailuvaltti on nimenomaan tuossa yhteistyökumppaneissa, tietysti kun yhtiön ovat aikanaan perustaneetkin nykyään entiset työväenpuolueet ja ammattiyhdistysliike.

  2. Eko sanoo:

    Minä kyllä kilpailutin vakuutukseni ja sen seurauksena vaihdoin kaikki Turvaan. Mitähän minä en osannut verrata, kun Turvan tarjous oli kokonaisuuten paras?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s