Tampereen Wiren Wirma!

Meillä turvalaisilla on ilo ja kunnia työskennellä Tampereen Wireimmässä Wirmassa. Saimme kyseisen kunniamaininnan osaksemme tamperelaisen juoksutapahtuman Likkojen Lenkin yhteydessä. Henkilöstömme edustajat päättivät ilmoittaa Turvan mukaan kisaan, jossa kilvoiteltiin siitä, mikä työnantaja mahdollistaa parhaiten henkilöstölle liikunnan mahdollisuuksia.

Tämä wireys näkyy muutenkin työssämme. Töihin on mukava tulla, kun työkaverit tervehtivät toinen toisiaan, hymyilevät ja laskevat leikkiä. Vaikka työtä tehdään tosissaan, niin sitä ei suinkaan aina tehdä totisena. Uskon siihen tutkimukseen, jonka mukaan tuottavuuskin on parempi työyhteisössä, jossa ilmapiiri on rento ja kannustava.

Olin itse juoksemassa viime viikonloppuna puolimaratonin ja maalin päästyäni tunsin oloni aivan kuninkaaksi. Iloani ei haitannut se, että olin kyseisen puolimaratonin viimeisen kymmeneksen joukossa eikä se, että keskivauhtini helteisessä juoksussa jäi lähes kahdeksaan minuuttiin kilometrillä. Matkalla hieman mietitytti, että onpa onni, että kukaan ei videoi ”juoksuani”. Nimittäin edellä meni aina 16 kilometriin saakka n. 80-vuotias saksalaisrouva hölkäten ja lähes samanikäinen tanskalaisherra kävelysauvojen kanssa ”hölkäten”. Ajattelin, että jos joku näyttäisi videolta minun menoani, lopettaisin varmasti juoksu-urani siihen.

Mutta kun liikakiloistani ja vähäisistä harjoituskilometreistä huolimatta ylitin maaliviivan, olin niin kovin tyytyväinen. Itsensä voittaminen on varsin mukavaa! Palattuani työpaikalle olen moneen kertaan julistanut tätä ilosanomaa ja osa työkavereista kysyikin, aiotaanko juoksu julistaa toimitusjohtajan suusta pakolliseksi lisäksi kunkin lajivalikoimaan. Tähän on helppo todeta, että itsekään en olisi hampaat kireällä matkasta selvinnyt eli toivon, että jokainen löytää urheilun tai kulttuurin parista sellaista tekemistä, joka voimaannuttaa ja lisää iloa elämään.

Kannattaa toki aina välillä kokeilla jotain ennen kuulumatonta – voi vaikka löytää oman lempilajin. En olisi talvella uskonut kiipeileväni jääseinällä yli 20 metriin…

Vähemmän suorituspaineita ja enemmän iloa kaikkien kesään toivotellen,

Minna Metsälä
toimitusjohtaja

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s