Hädässä ystävä tunnetaan

Minulla on hyviä ystäviä. Kun matkaani tulee mutkia, ei minulle ainakaan heti tule mieleen pyytää toisilta apua. Vanha sanonta ”Hädässä ystävä tunnetaan” pitää kuitenkin paikkansa. Ehkä kuuluu jäyhään suomalaiseen mentaliteettiin, että ensin koitetaan pärjätä itse: purraan hammasta ja mennään vastatuuleen ehkä liiankin pitkään sinnitellen, maksoi mitä maksoi.

Vaikka en apua osannut pyytääkään, kerroin kuitenkin lähipiirilleni murheestani. Samalla sain huomata, kuinka etuoikeutettu olen; ystävät kuuntelevat, tukevat ja jakavat huoleni. Toivon osaavani arvostaa ystävyyttä ja olla ystävä myös toisille. Yleensä siihen tarvitaan vain aikaa, hiljentymistä ja pysähtymistä toisen viereen. Ystävän läheisyydessä oppii paljon ystävästään, mutta myös itsestään.

Vakuutusyhtiönä Turvan tehtävä on turvata omistaja-asiakkaidensa elämää huolehtimalla heidän taloudellisesta turvallisuudestaan. Olemme iloisia voidessamme jälleen kerran kertoa, että tänä syksynä tehdyn EPSI Rating -tutkimuksen mukaan Turva nousi asiakastyytyväisyydessä ykkössijalle. Voitto tässä tiukassa kisassa on paitsi osoitus siitä, että olemme onnistuneet työssämme, myös velvoite edelleen – joka päivä – lunastaa lupauksemme omistaja-asiakkaillemme, etenkin silloin kun onnettomuus tai vahinko sattuu.

Syksyn kääntyessä talveen on mahdollisuus hiljentyä ja rauhoittua, lupa höllätä ja antaa aikaa ystäville ja itselleen. Nautitaan tästä vuodenajasta, ja ollaan ystäviä toisillemme.

Eija Räsänen
palvelujohtaja

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s