Luottamus

Kuva: Shutterstock

Kuva: Shutterstock

Edesmennyt isäni teki pitkän työuran ammattikoulutuksen saralla. Eniten hän nautti niistä vuosista 1970-luvulla, jolloin hän sai toimia opetussuunnitelmia valtakunnallisella tasolla kokeilevan ammattikoulun rehtorina. Hän rakasti sitä koulua, kollegojaan ja erityisesti siellä opiskelevia oppilaita.

Uudessa koulussa kokeiltiin paitsi opetussuunnitelmia, myös muita kouluyhteisön periaatteita. Yksi näistä oli luottamus. Koulussa oltiin sitä mieltä, että jos toiseen luottaa, niin hän on sen arvoinen. Toisin sanoen olet luottamuksen arvoinen, kun tunnet ja tiedät toisen luottavan sinuun.

Homma toimi. Vain harvat ovet olivat koulussa lukittuja, limsakorien vieressä olleen kolikkolaatikon rahat säilyivät siellä. Paikat säilyivät siisteinä ja tavaroita ei rikottu. Lukijat saattavat miettiä, että näin tämä toimi muutama vuosikymmen sitten.

Olen sitä mieltä, että homma toimii näin edelleen, kun oikeasti luottaa toiseen ja toinen tuntee ja tietää sen. Tee testi, jos epäröit. Huomaa kuitenkin, että edellytyksenä on se, että luottamuksen periaatetta koskeva keskustelu on käyty ja molemminpuolinen ymmärrys asiasta on varmistettu.

Vakuutusyhtiö myy asiakkailleen lupauksia. Me turvalaiset lupaamme, että kun asiakkaalle sattuu ja tapahtuu, korvaamme sen vakuutusehtojen mukaisesti. Tavoitteemme on myös kertoa korvauspäätöksestä selkeästi ja ymmärrettävästi.

Haluamme antaa kaikille asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. EPSI Rating 2013 -tutkimuksen mukaan meillä on tyytyväisimmät asiakkaat jo kolmatta vuotta peräkkäin. Jos et vielä ole asiakkaamme, tule meille ja tee testi.  Haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

Iloista syksyä kaikille!

Eija Räsänen
palvelujohtaja

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Luottamus

  1. Paluuviite: BLOGIVUORO!!! | Turva-blogi

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s